петак, 10. октобар 2014.

NAJSLADJI DOKTOR


Ima vremena kako obe, i Renata i moja malenkost, razmišljamo o pokretanju bloga.
 Naravno u početku smo želele svaka svoj. Renata pravi preslatke medenjake, a iz moje bašte niču šareni cvetići i mašnice za kosu. No vremenom,
 kako smo počele da spajamo svoje šarenilo i delimo ga sa vama,
tako smo i došle na ideju da započnemo zajednički blog. 
Mnogo više šarenila na jednom mestu sigurno ne škodi,ni vama,a ni nama ;-)
A kako ga pokrenuti nego slatko i šareno :-)
Stigao nam je divni paket od najslađeg doktora, i eto prvog, slatkog posta. 
Naravno, uživale smo maksimalno u poklonu, jer kako drugačije može uz Dr. Oetker ;-)
Ne možemo da izdvojimo ni jedan proizvod kao najslađi, svi su predivni! 
Zato ćemo vas pustiti da uživate u slikama, bar toliko možemo,
 a vi na sledećem druženju, uz sledeći, ušuškani film, uz sledeću kafu, probajte ovo što smo i mi.
 Sigurna sam da će  Dr. Oetker upotpuniti atmosferu i probuditi ona slatka čula u vama,
uostalom, zato slatki doca i jeste tu ;-)






Burbon vanilin šećer

Dr. Oetker Burbon Vanilin šećer unosi nežni miris i fin ukus prave Burbon vanile u šlag, fina peciva ili kremaste filove. Visokovredan proizvod, koji je u trendu kod potrošača. Dr. Oetker Burbon vanilin šećer se proizvodi korišćenjem prirodnih ekstrata i mahuna dragocene Burbon vanile.Ovaj proizvod možete pronaći u pojedinačnom pakovanju.



Džemfix 2:1Džemfix 3:1

Sa Dr. Oetker Džemfixom extra 2:1 možete da pripremite posebno voćne, a manje slatke marmelade, džemove i želee. Za pripremu Vam je otprilike neophodna dupla količina voća odnosno voćnog soka u odnosu na šećer. Za pripremu želea možete da koristite i bilo koji kupovni voćni sok, osim soka od grožđa. Preciznije podatke o pripremi pronaći ćete na ambalaži. Ukoliko se odlučite da beli šećer zamenite žutim, Vaša voćna zimnica će dobiti blago karamelizirani ukus. Priprema je moguća sa svežim i/ili smrznutim voćem. Ukoliko se odlučite da u toku zime pripremite Vašu omiljenu marmeladu pomoću voća iz zamrzivača, samo odledite voće, dalja priprema je ista kao sa svežim voćem.


Sa Dr. Oetker Džemfixom super 3:1 možete da pripremite umereno slatke marmelade, džemove i želee sa više voćnog ukusa. Za pripremu Vam je potrebno 1 kg voća ili 900 ml soka, a svega 350 g šećera! Za pripremu želea možete da koristite i bilo koji kupovni voćni sok, osim soka od grožđa. Preciznije podatke o pripremi pronaći ćete na ambalaži. Što se tiče zaslađivača, možete da koristite šećer, voćni šećer ili sorbit. Takođe je moguća i priprema sa tečnim zaslađivačem, tada na 1 kg voća stavljate 25 ml tečnog zaslađivača. Prilikom odgovarajućeg izbora zaslađivača, Džemfix super 3:1 postaje pogodan i za dijabetičare. Priprema je moguća sa svežim i/ili smrznutim voćem. Ukoliko se odlučite da u toku zime pripremite Vašu omiljenu marmeladu pomoću voća iz zamrzivača, samo odledite voće, dalja priprema je ista kao sa svežim voćem.


Originalna italijanska receptura čini Ciobar toplu čokoladu jedinstvenom. Priprema je brza i jednostavna, bilo kod kuće, u kafiću ili restoranu. Ukus crne, blago gorke čokolade zadovoljiće ukus ljubitelja prave čokolade. Proizvod možete pronaći u pojedinačnom pakovanju i u ekonomičnom pakovanju 5/1. Probajte i naše druge Ciobar ukuse.



U musliju Vitalis krispi plus Med-badem spajaju se zlatno-smeđe, pržene hrskave pahuljice sa krckavim bademom i odabranim medom u poseban hrskavi doživljaj! Vaš Plus u ukusu u Vitalis krispi plus musliju:
+ posebno ukusan: sa finim listovima badema i krckavim komadićima badema zaokruženoo odabranim medom
+ zlatno-smeđe hrskave pahuljice sa žitaricama od punog zrna – zahvaljujući posebnom postupku prženja posebno hrskave i ukusne. Vitalis – užitak koji prija!




Nadam se da ste uživali u našem prvom postu,i da ćemo u buduće nastaviti da vas iznenađujemo boljim i šarenijim postovima. Nećemo da otkrivamo sve, ne bi bilo tako slatko, otkrićemo samo da se novi post već sprema ;-)
Do sledećeg čitanja, poljubac od obe!

4 коментара:

  1. Divno, divno, diiivno!! Tako mi je drago da ste se konačno odlučile na ovaj korak. Odličan koncept sa odličnim fotografijama.
    Iskreno, veliki sam ljubitelj muslija ali nisam znala da ga ima Dr. Moraću da probam obavezno. Hvala na preporuci <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga Marina u ime obe :* Toliko se radujemo i nas dve da već spremamo novi post ;-) Našle smo svoj šareni kutak :-) Musli je fantastičan,bogat energetski,toplo ga preporučujem za svaki dan,mada je mene oduševiooo krem puding bez kuvanja,gotov bukvalno za 3 minuta :-D Do sad sam uglavnom kuvala klasične,ali ovaj me oborio s nogu definitivno,što lakoćom pripreme,što ukusom (setila sam se vrtića,mama nikad nije znala da pogodi taj ukus,hihi), tako da će od sad biti redovan na "dezert" meniju ;-) Mirela je,btw,noćna ptica ;-)

      Избриши
  2. Joooooooooooooooj sto je lepooooooooooo,bas onako pravo domacinski! <3

    kisss za obe!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga Ana!
      Nadamo se da ces uzivati i u narednim postovima na kojima vredno radimo ovih dana :)
      Uzivaj uz nas :)

      Избриши